Over de CAN Phantom

De enige autobeveiliging die jij nodig hebt!

Over het product?

WAT IS DE CAN-PHANTOM?

De CAN-PHANTOM is een aftermarket startonderbreker. Ons autobeveiligingssysteem voorkomt dat de motor van het voertuig start totdat er een unieke PIN-code is ingevoerd. Dit beschermt het voertuig tegen diefstal, inclusief diefstal zonder sleutel.

Alle eigenschappen

De onderscheidende kenmerken van CAN PHANTOM startonderbreker

Ontworpen om verborgen te zijn

De CAN-PHANTOM is een klein apparaat dat goed kan worden verborgen in het voertuig. Het apparaat is heel klein en ziet eruit als een auto-onderdeel, waardoor het de perfecte camouflage heeft.

Valet Mode

Heb je je auto geboekt voor een onderhoudsbeurt, maar wil je de PIN-code niet bekendmaken? De Valet-modus schakelt de startonderbreker tijdelijk uit, totdat de door jou gekozen tijdsduur is verstreken of totdat de auto een bepaalde snelheid overschrijdt.

Maintenance Mode

In de onderhoudsmodus kun je de instellingen van de CAN-PHANTOM wijzigen. In deze instellingen kun je onder andere de Valet Mode inschakelen en je PIN wijzigen.

Vriendelijke webinterface

Je kunt uw telefoon verbinden met de CAN-PHANTOM om de instellingen van het beveiligingssysteem zo eenvoudig mogelijk te wijzigen. Je kunt uw pincode wijzigen, je auto in Valet Mode zetten en meer vanaf uw mobiele apparaat.

Beschermt tegen bedreigingen zonder sleutel

Nu diefstal zonder sleutel steeds vaker voorkomt, zorgt ons beveiligingssysteem ervoor dat de motor pas kan worden gestart nadat een zelfgekozen pincode is ingevoerd. Dit beschermt je auto tegen alle soorten diefstal, inclusief diefstal door middel van sleutelloze toegang.

Wi-Fi Signaal

De CAN-PHANTOM bevat een Wi-Fi-hotspot die alleen wordt ingeschakeld in de onderhoudsmodus. Hierdoor kun je vanaf je telefoon verbinding maken met het apparaat om je pincode te wijzigen, naar de Valet-modus te gaan, etc. De Wi-Fi is uitgeschakeld wanneer het apparaat niet in de onderhoudsmodus staat.
In tegenstelling tot sommige startonderbrekers zorgt dit ervoor dat er geen zichtbare radiogolven worden uitgezonden, zodat je apparaat nog beter verborgen blijft voor dieven.

PARTNERS

We werken samen met deze parnters:

VAG Performance Chip